روزنامه فرهنگی،اجتماعی،سیاسی،اقتصادی و ورزشی

زاینده رود

نقاط صفر آشپزی

کد خبر : 2435
۱۳۹۵/۱۰/۱۰ - ۱۳:۴۷
ایران که بود دست به سیاه و سفید نمی زد. ته تغاری هم بود و کسی کارهای خانه را دستش نمی سپرد اما حالا آن سر دنیا باید کدبانوگری کند. پژوهشگران، نقاط صفر مختلفی را برای آشپزی تعریف کرده اند مثل درست کردن نیمروی زرده جدا سفیده جدا، دم کردن برنج، سیب زمینی سرخ کرده دو رو طلایی نسوخته، سالاد شیرازی و حتی چای.
 تا روزی که خواهرم تصمیم به آشپزی گرفت فقط برای روح توماس ادیسون به سبب اختراع لامپ برق، فیلیپ دیل برای اختراع پنکه و الیشا اوتیس برای اختراع آسانسور خدابیامرزی می‌فرستادیم اما بعد دیدیم باید به این فهرست نام  مخترع اینترنت و یکی دو تا از این شبکه های اجتماعی را هم اضافه کنیم که خاندان ما را جلوی فامیل داماد رو سفید کردند.
مدتی است که ساعت ها در دنیای ما به وقت دنیای آنها تنظیم می‌شود. پاک کردن لوبیا سبز تا درست کردن مرصع پلو با بوقلمون را به شکل صوتی و تصویری و حتی با رسم شکل توضیح می دهد؛ مادرم را می‌گویم. شما یک لحظه فکر کنید که این شبکه های اجتماعی نبود،(من که از فکر کردن به آن لحظه وحشت دارم) آن‌وقت چه بلایی سر همه این پدر و دختر یا مادر و پسرهایی می‌آمد که از هم دور هستند؟ تکلیف این همه بوهای خوش چه می شد که از آشپزخانه های چهارگوشه دنیا بلند است؟ چند ماه باید صبر می‌کردیم تا پستچی در خانه را بزند و 4 تا عکس را لای یکی دو ورق نامه بیاورد که نشان بدهد مدتها پیش، شب تولدش خیلی خوشحال بوده است و کوفته هایی که برای اولین بار درست کرده از هم وا نرفته اند!
 
نویسنده : نداشاه نوری