روزنامه فرهنگی،اجتماعی،سیاسی،اقتصادی و ورزشی

زاینده رود

گریپ فروت سرشار از ویتامین C است

کد خبر : 3051
۱۳۹۵/۱۱/۲۷ - ۱۵:۴۲
یک کارشناس ارشد طب سنتی گفت: مصرف «گریپ فروت» اختلال‌های مفصلی را درمان می‌کند.
 هانیه ناصری با اشاره به گریپ فروت و خواص آن اظهار کرد: گریپ فروت اشتها را تقویت و عمل هضم را آسان می‌کند، همچنین جریان شیره معده و ترشح کیسه صفرا را سرعت می بخشد.
این کارشناس طب سنتی، گریپ فروت را سرشار از ویتامین C دانست و اظهار کرد: این ویتامین در حفظ سلامت قلب و عروق بدن موثر است. گریپ فروت همچنین به تولید قند و مواد حیاتی بدن کمک می‌کند و مصرف آن به‌صورت ناشتا، باعث افزایش ادرار و درنتیجه خروج سموم از بدن می‌شود.
به گفته این کارشناس طب سنتی، گریپ فروت، خون را تصفیه و کبد و کلیه را نیز پاکسازی می‌کند.
ناصری از خواص ضد خون‌ریزی و بواسیری گریپ فروت هم یاد کرد و گفت: گریپ فروت میوه‌ای خنک است و عطش را رفع می کند.
وی با اشاره به نقش گریپ فروت در درمان اختلال‌های مفصلی، خاطرنشان کرد: این میوه همچنین برای افرادی با موهای شکننده و کسانی که عفونت های ریوی و تب‌خیز دارند مفید  است.
به گفته ناصری، این میوه علاوه بر مواد معدنی(آهن و کلسیم)، دارای ویتامین های A، B1، B22 و C نیز هست.
وی معتقد است گل‌های گریپ فروت از نظر طبی خاصیت ضد تشنج و لرز دارد و دم شده آن برای تشنج و تب مفید است.
ناصری از نقش گریپ فروت در پیشگیری از سرماخوردگی نیز یاد کرد و گفت: این میوه سرشار از آنتی اکسیدان و لیکوپن است.