روزنامه فرهنگی،اجتماعی،سیاسی،اقتصادی و ورزشی

زاینده رود

پربازدیدترین اخبار

بادمجان فنری

کد خبر : 3170
۱۳۹۵/۱۲/۰۷ - ۱۳:۴۹
مواد لازم: بادمجان  ۳عدد، گوشت چرخ کرده  ۳۰۰گرم، فلفل قرمز  یک قاشق چای‌خوری،پیاز  ۲عدد، نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم، گوجه فرنگی  ۵۰۰گرم، سیر  ۲حبه، روغن  ۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه: ابتدا تمام طول بادمجان را با چاقو برش عمیق می‌دهیم؛ به‌طوری که بادمجان ها متلاشی نشوند. سپس بادمجان های آماده را نیم ساعت در آب نمک قرار داده و پس از این مدت آنها را می‌شوییم و در آبکش قرار می دهیم. یک عدد پیاز را روی گوشت چرخ شده رنده می‌کنیم و فلفل قرمز، کمی فلفل سیاه و نمک را به مواد، اضافه و با دست مخلوط می کنیم؛ سپس درون برش ها را با گوشت پر کرده و آنها را کمی سرخ می کنیم. پس از این مرحله یک لیوان کوچک آب و کمی نمک روی آنها می ریزیم و در ظرف را می بندیم تا بادمجان ها بپزند.حرارت باید ملایم باشد تا بادمجان ها بخارپز شوند. یک پیاز دیگر را نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می‌دهیم؛ سپس سیر خرد شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم. در مرحله آخر گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می‌دهیم و صبر می‌کنیم یک ربع با حرارت ملایم بجوشد تا جا بیفتد.