روزنامه فرهنگی،اجتماعی،سیاسی،اقتصادی و ورزشی

زاینده رود

با این آنتی بیوتیک های طبیعی به جنگ عفونت ها بروید!

کد خبر : 3327
۱۳۹۵/۱۲/۲۰ - ۱۵:۳۰
همه ما احتمالا هنگام ابتلا به عفونت، به پزشک مراجعه می کنیم و پزشکان نیز با نسخه ای پر از آنتی‌بیوتیک، ما را روانه منزل می کنند. اما متاسفانه این داروها علاوه بر از بین بردن پاتوژن های بد، باکتری‌های سالم بدن را نیز از بین می برند؛ درنتیجه مضرات آنها بیش از فوایدشان است. با این حال امروزه آنتی‌بیوتیک ها جای خودشان را به خوبی در میان مردم محکم کرده اند؛ اما آیا تا به حال به درمان طبیعی عفونت با مواد غذایی سالم و مفیدی که طبیعت با بخشندگی فراوان در اختیارمان گذاشته فکر کرده اید؟ در ادامه چند آنتی بیوتیک طبیعی را معرفی و تقاضا می کنیم که این بار به جای قرص‌های متنوع و مضر آنتی بیوتیک، از این مواد استفاده کنید!
۱. سیر
با خوردن چند حبه سیر در روز، بدن شما می تواند به راحتی با انواع باکتری ها و ویروس ها و عفونت ها بجنگد. سیر ارگانیک در تسکین علائم سرما خوردگی و آنفلوآنزا و درد دندان و همچنین درمان علائم ناشی از ایدز، دیابت و فشار خون بالا بسیار موثر است.
برای بهره مند شدن از خواص آنتی بیوتیکی سیر، آن را به صورت خام یا له شده در غذاهایی مانند سوپ و خورشت‌ها استفاده کنید و از این هدیه طبیعت نهایت استفاده را ببرید.
۲. پیاز
پیاز خواصی مشابه سیر دارد و برای درمان عفونت های ناشی از سرما خوردگی و آنفلوآنزا، کاهش درد و التهاب کاربرد دارد. این ماده غذایی پرخاصیت را همچون سیر به صورت خام مصرف کنید. پختن پیاز باعث آزاد شدن مواد غذایی آن می‌شود.
۳. عصاره هسته گریپ فروت
عصاره هسته دارابی یا عصاره هسته گریپ فروت(GSE) که با عنوان عصاره هسته مرکبات نیز شناخته می‌شود، مایعی تهیه شده از دانه ها، تفاله و غشای سفید میوه گریپ فروت است. برخی از پزشکان طب جایگزین اظهار داشته‌اند که این عصاره دارای خواص ضد باکتری، ویروس و قارچ است. عده‌ای از این عصاره ضد میکروب در ضد عفونی کردن سرویس های بهداشتی نیز  استفاده می کنند.
۴. ترب کوهی
ترب کوهی نام یک گونه از تیره شب بویان است که شامل خردل، واسابی، کلم بروکلی و کلم پیچ نیز می شوند. ترب کوهی یک انرژی بخش بی نظیر است و علاوه بر این بدن را در برابر بیماری های بالقوه یاری می کند. هنگامی که ترب کوهی در معده شکسته می شود، خواص آنتی بیوتیکی‌اش را بروز می دهد!
ترب کوهی برای درمان انواع عفونت های ادراری تا  بیماری سنگ کلیه و برونشیت قابل استفاده و موثر است. برای بهره‌مندی بیشتر از خواص این معجزه طبیعت، آن را به‌صورت خام با مقداری سرکه طبیعی رقیق مصرف کنید.
۵. ویتامین C
این ویتامین در طیف وسیعی از میوه ها مانند پرتقال و نارنج و آناناس یافت می شود. ویتامین C موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و به همین علت است که در زمان سرماخوردگی با خوردن آن، احساس راحت تری دارید. یک لیوان آب پرتقال و یک تا دو عدد پرتقال طبیعی را در چند روز هفته مصرف کنید تا ویتامین بدنتان از مقادیر کافی این ماده پرخاصیت تامین شود.
۶. دارچین
دارچین دارای خواص آنتی باکتریال است که به درمان انواع بیماری های قارچی کمک می کند. راه های زیادی برای مصرف آن وجود دارد که یکی از بهترین  آنها مصرف چوب دارچین در چای و پودر آن در غذاهایی مانند لوبیا پلو و عدس پلو است.
۷. سرکه سیب
اسید مالیک موجود در سرکه سیب طبیعی، خواص آنتی‌بیوتیکی دارد که در درمان و تسکین گلودرد و کشتن میکروب های بیماری زا معجزه می کند.
۸. زنجبیل
بارها از زنجبیل و خواص آن گفته ایم؛ ولی همانند دیگر گیاهان طبیعی این خواص تمامی ندارد. زنجبیل در درمان سرما خوردگی و آنفلوآنزا، همچنین تهوع و دردهای عضلانی و مفاصل و درد معده بی نظیر است. بهتر است زنان باردار از مصرف مقادیر زیاد زنجبیل خودداری کنند؛ چرا که عده ای از متخصصین آن را سقط کننده جنین می دانند.
۹.  اکالیپتوس
برگ های اکالیپتوس دارای خواص ضد عفونی کننده است. از این گیاه در چای و همچنین ازطریق بخور دادن، برای درمان سرفه استفاده می شود. این ماده همچنین  یک دشمن سرسخت برای قارچ ها به‌شمار می‌رود.