روزنامه فرهنگی،اجتماعی،سیاسی،اقتصادی و ورزشی

زاینده رود

لیستی از سالم ترین خوراکی های تابستانی

کد خبر : 484
۱۳۹۵/۰۳/۲۷ - ۱۵:۵۵
تابستان چند گام بیشتر با ما فاصله ندارد، برای اینکه انتخاب خوراکی های تابستانی برایتان ساده شود می خواهیم لیستی از سالم ترین خوراکی های تابستان را در اختیارتان قرار دهیم:
تابستان چند گام بیشتر با ما فاصله ندارد، برای اینکه انتخاب خوراکی های تابستانی برایتان ساده شود می خواهیم لیستی از سالم ترین خوراکی های تابستان را در اختیارتان قرار دهیم:

هندوانه

این میوه پر آب مجموعه ای است از ویتامین A و C، پتاسیم، و آنتی اکسیدان ضد سرطان لیکوپن. هندوانه همچنین یکی از غنی ترین منابع آمینو اسید ال – سیترولین است، که به تنظیم عملکرد شریایی و کاهش فشار خون کمک می کند.

میگو

تازه ترین میگو ها را در این فصل می توانید پیدا کنید. میگو حاوی کلسترول است، اما کلسترولی که از غذا دریافت می کنید تاثیر ناچیزی روی کلسترول موجود در جریان خونتان می گذارد. میگو همچنین، سرشار از پروتئین است، چربی کمی دارد و منبع خوبی از دو مامور محافظ قلب؛ یعنی امگا ۳ و ویتامین B12 است.

ذرت

چشم ها ذرت را دوست دارند. ذرت منبع خوبی از لوتئین، یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که خطر عوامل مربوط به دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهد، این مشکل یکی از شایع ترین عوامل کوری در افراد کهنسال است.

پختن ذرت باعث آزاد شدن آنتی اکسیدان های مفید که می توانند خطر بیماری های قلبی و سرطان را کاهش دهند می شود. هر چه ذرت بیشتر پخته شود مقدار آنتی اکسیدان نیز بیشتر می شود.

کرفس

کرفس حاوی مواد مغذی فراوانی است که به درد بدن می خورد. از جمله ترکیبات ضد التهابی که مسیر گوارشی تان را تسکین می دهد، آنتی اکسیدان های ضد بیماری، ویتامین هایی مانند فولات، ویتامین K و ویتامین C هستند.

تخمه

تخمه پای ثابت فوتبال و مسابقات ورزشی است. دانه های آفتابگردان منابع قابل توجهی از ویتامین E هستند ، یک چهارم فنجانش بیش از ۹۰ درصد نیاز روزانه بدن را تامین می کند. تخمه آفتابگردان همچنین حاوی دوز قابل توجهی از مواد معدنی کلیدی از جمله منگنز، منیزیم، و سلنیوم است.

قارچ

قارچ ها تنها سبزیجاتی هستند که حاوی ویتامین D می باشند. ترکیبات زیادی در قارچ ها شناسایی شده که می توانند به تقویت سیستم ایمنی و محافظت از بدن در برابر سرطان کمک کنند.

زردآلو

بتاکاروتن موجود در زردآلو می تواند به جلوگیری از آب مروارید و دژنراسیون ماکولا کمک کند. برخی تحقیقات نشان داده که دریافت مقادیر بالای ویتامین A می تواند تا ۴۰ درصد خطر بروز آب مروارید را کاهش دهد.

زرد آلو ها همچنین منابع غنی از پتاسیم هستند، ماده معدنی که برای عملکرد مناسب عصب و ماهیچه ضروری است. پتاسیم همچنین به تثبیت فشار خون و متعادل شدن مایعات بدن کمک می کند.

سس خردل

شاید تعجب کنید، ولی خردل که معمولا روی ساندویچ ناسالم هات داگ دیده می شود مزایای فراوانی دارد. خردل حاوی سلنیوم، یک ماده معدنی همراه با آنتی اکسیدان است که می تواند به پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، تقویت سیستم ایمنی، و محافظت در برابر برخی سرطان ها کمک کند. خردل همچنین منبعی از منیزیم است، که می تواند فشار خون را کاهش دهد و التهاب را پایین بیاورد.

گیلاس

تحقیقات FDA نشان داده افراد بالغی که یک و نیم فنجان گیلاس مصرف می کنند سطح آنتی اکسیدان های بدنشان بالا می رود، مخصوصا آنتوسیانین، که با بیماری های التهابی و قلبی مبارزه می کند. همچنین آلبالو ( یکی دیگر از اعضای این خانواده ) منبع غنی از فیبر محلول پکتین است، که به کنترل کلسترول خون کمک می کند.

آلو سیاه