روزنامه فرهنگی،اجتماعی،سیاسی،اقتصادی و ورزشی

زاینده رود

معرفی 50 رستوران برتر آسیا در سال 2018

کد خبر : 8166
۱۳۹۷/۰۷/۱۵ - ۱۱:۱۷
برگردانده شده ی عبارت اسکارهای دنیای غذاهای آسیایی، عناوین 50 رستوران های خوب آسیا، بهترین رستوران ها و سرآشپزها را در سراسر بزرگترین قاره ی جهان گرد هم می آورد. با شروع ششمین دوره از مراسم رستوران های برتر آسیا (تحت نظارت San Pellegrino و Acqua Panna) در تئاتر بزرگ کاخ Wynn در ماکائو در روز سه شنبه، سؤالی که در ذهن همه به وجود آمده بود این بود که آیا برنده ی جدیدی خواهیم داشت؟

هر چه باشد، رستوران Gaggan واقع در بانکوک که صاحب آن گاگان آناند است، این جایزه را از سال های 2014 تا 2017 برنده شده بود و خود سرآشپز قبل ها اعلام کرده بود که دوست دارد جایزه را به فرد دیگری بدهد. با این حال، نتایج به صورتی رقم خورد که آناند باید یک سال دیگر برای سرنگونی خود صبر کند. این غذاخوری هندی معروف، طبق آمار برای چهارمین سال متوالی به عنوان بهترین رستوران آسیا برگزیده شد، آماری که بر اساس رأی گروهی با بیش از 300 رهبر در گستره ی صنعت رستوران آسیا تعیین می شود. پس در ادامه با ما در مجله گردشگری همگردی همراه باشید برای معرفی برترین رستوران های آسیا...

بهترین رستوران در آسیا

برنده برای چهارمین بار

آناند در حالی که جایزه را دریافت می کرد به شوخی گفت: "شما دیگر زیادی اسم من را شنیده اید!"
"من آشپزی را از 22 سال پیش شروع کردم و رؤیاهایم برآورده شده اند، حتی آنها بسیار بزرگ و بسیار به واقعیت تبدیل شده اند؛ باورکردنی نیست"
سپس یک بار دیگر اعلام کرد که کاملاً آماده اهدای جوایز خود به افراد جوان تر و تازه کار می باشد.
"ما به یک خانواده تبدیل شده ایم، و این یک اتفاق بزرگ است که در شش سال اخیر در میان 50 رستوران های خوب آسیا بوده ایم."
"ما آشپزهای جوانی داریم که جای آشپزهای مسن قرار گرفته اند. چرا که برای ما زمان رفتن و برای شما زمان قرار گرفتن در جایگاه ما فرا رسیده است."
هنگامی که از آناند درمورد راز موفقیت رستوران او پرسیده شد، گفت که از استیو جابز الهام گرفته است.
او توضیح داد: "تنها دستورالعمل یا غذا نیست که اهمیت دارد، این اهمیت دارد که چگونه در محیط 150 مترمربعی خود، دست به نوآوری بزنید."
"هر چهارماه یک بار، ما تصمیم می گیریم 80% درصد از منو 80% از غذاهایی که به سطل آشغال ریخته می شوند را تغییر دهیم. به این روش می توانید خود را برای تبدیل شدن به من قربانی کنید."
با وجود این که بانکوک در این رقابت ها موفق عمل کرد، سه رده ی اول برترین رستوران های آسیا متعلق به رستوران های توکیو بودند، به نحوی که Den و Florilege به ترتیب مقام های دوم و سوم را کسب کردند.
با این وجود، پایتخت تایلند که میزبان این رقابت ها در سال 2016 و 2017 بوده است، رده های چهارم و دهم رستوران های برتر آسیا را به خود اختصاص داد که مربوط به رستوران Suhring (که مالکان آن دوقلوهای آلمانی با نام های توماس و ماتیاس سوهرینگ بودند) و رستوران Nahm می شد که قبلاً در این رقابت ها برنده شده بود.
رستوران فرانسوی خوب Odette واقع در سنگاپور رتبه ی پنجم برترین رستوران های آسیا را کسب کرد، در حالی که رستوران Ultraviolet by Paul Pairetدر شانگهای به رده ی هشتم رسید و همچنین جایزه ی هنر مهمان نوازی را به خود اختصاص داد.
Nahm در بانکوک (که در سال قبل پنجم شده بود) در رده ی دهم قرار گرفت.
بهترین رستوران هنگ کنگ با نام Amber که سرآشپز هلندی آن ریچارد اکباس نام دارد، رتبه ی هفتم را کسب کرد. عنوان بهترین رستوران تایوانی به RAW در تایپه رسید و بهترین رستوران کره نیز Mingles (تحت اداره ی سرآشپز مینگو کانگ) بود که در رتبه ی 11 قرار گرفت.
رستوران هایی که برای اولین بار در 50 رستوران برتر آسیا قرار گرفتند عبارتند از Shoun Ryugin در تایپه، TocToc در سئول، Neighborhood در هنگ کنگ، Il Ristorante – Luca Fantin در توکیو و همچنین بهترین عنوانی که برای این دسته از رستوران ها رتبه ی 17 بود که به رستوران La Cime در اوساکای ژاپن تعلق گرفت.
بهترین رستوران هند (یکی از کشورهای جنوب آسیا که دو رستوران از این کشور در 50 رستوران برتر جای گرفتند)، رستوران Indian Accent در دهلی نو بود که رتبه ی 19 را دریافت کرد.
جایزه ی توسعه ی پایدار رستوران که برای اولین ارائه شده بود، به L’Effervescence در توکیو به دلیل سیاست های اجتماعی، تأمین منابع و الگوهای محیط زیستی آن داده شد؛ همچنین رستوران Ultraviolet by Paul Pairet در شانگهای عنوان "هنر مهمان نوازی" را به همراه جایگاه هشتم در بین 50 رستوران های خوب آسیا، کسب نمود.

50 رستوران برتر آسیا در سال 2018

رستوران های برتر آسیا

ششمین دوره از مراسم برترین رستوران های آسیا که شامل بسیاری از موارد گسترده بود، از بهترین آشپز زن آسیا در سال 2018 که به آشپز رستوران Paste (که متعلق به بانکوکی ها است) با نام بونگکاچ "بی" ساتونگان رسید، کسی که به دلیل اضافه کردن هنرهای منحصربه فرد و جدید خود به دستورالعمل های غذایی موثق و تاریخی تایلندی به شهرت رسید.
طبیعت جنسیت محور این جایزه توسط چندی از صنایع رستوران موردانتقاد قرار گرفت و بلاگ غذایی ایتر در مقاله ای در سال 2017 از این حرکت به عنوان "نه تنها بی معنی، بلکه توهین آمیز" یاد کرد.
بعدها بنیاد 50 رستوران های خوب آسیا و برتر دنیا پاسخی را برای دفاع از این جایزه ی بحث برانگیز منتشر کرد.
ویلیام درو، ویراستار این گروه گفت: "برخی بر این باورند که وجود جایزه ی بهترین آشپز زن باعث کمک به بدترشدن تبعیض جنسیتی می شود که هرروزه وجود دارد"
"به عنوان تهیه کنندگان این عنوان ها، ما شدیداً این باور را رد می کنیم. ما باور داریم که وجود این جایزه ی مختص بانوان درواقع به بهبود وضعیت موجود کمک می کند و همگی می دانیم که اکثریت کارکنان آشپزخانه های رستوران های دنیا را آقایان تشکیل می دهند"
جایزه ی "شایسته ی توجه" امسال به جوردی ناوارا از رستوران فیلیپینی معاصر Toyo Eatery در مانیلا رسید که امتیازهای بالایی را به خود اختصاص داده است.
ناوارا که به دلیل حرکت های نوآورانه ی خود بر تولیدات محلی مشهور است، یکی از آشپزهای پیشرو در رنسانس غذایی کشور فیلیپین محسوب می شود.
"این جایزه عالی است زیرا ما انتظار آن را نداشتیم و دلگرمی بسیارخوبی برای ما و تیم ما محسوب می شود."
"از این که می توانیم فیلیپین را به جهان نشان دهیم خوشحالیم، این بدین معنی است که مردم به غذای ما علاقه دارند، به خصوص مردمی که خارج از کشور ما هستند.
سرآشپز تایوانی آندره چیانگ، که مدت زیادی به عنوان موفق ترین و خلاق ترین آشپز آسیا شناخته شده است، جایزه ی موفقیت مادام العمر در حوزه ی کلوب های رستوران را از آن خود کرد.
او اخیراً و در کمال تعجب همگان، رستوران Andre در سنگاپور را تعطیل کرد و بر این باور است که از آن زمان می تواند اوقات کمی را به فراغت بگذراند.
او به CNN Travel گفت: "احساس میکنم راحت شده ام و خوشحالم؛ می دانم که چالش های بیشتری در راه هستند"
"این برای من یک شروع جدید است. خیلی خوب است که به بازار بروید، 20 دقیقه آنجا بنشینید و درمورد مواد اولیه ای که می خواهید تهیه کنید فکر کنید. فضای بیشتری برای خودم دارم، و کیفیت زمانی که دارم نیز بیشتر است."
در این حین، عنوان بهترین شیرینی پز آسیا به نیکولاس لمبرت از غذاخوری فاخر فرانسوی با نام Caprice واقع در هنگ کنگ داده شد.

رستوران Andre

رستوران های برتر آسیا در سال 2018

1) Gaggan، بانکوک
2) Den، توکیو
3) Florilege، توکیو
4) Suhring، بانکوک
5) Odette، سنگاپور
6) Narisawa، توکیو
7) Amber، هنگ کنگ
8) Ultraviolet by Paul Pairet، شانگهای
9) Nihonryori Ryugin، توکیو
10) Nahm، بانکوک
11) Mingles، سئول
12) Burnt Ends، سنگاپور
13) 8 ½ Otto e Mezzo، هنگ کنگ
14) Le Du، بانکوک
15) RAW، تایپه
16) Ta Vie، هنگ کنگ
17) La Cime، اوساکا، ژاپن
18) Mume، تایپه
19) Indian Accent، هند
20) L’Effervescence، توکیو
21) Lacovore، بالی
22) The Chairman، هنگ کنگ
23) Waku Chin، سنگاپور
24) Lung King Heen، هنگ کنگ
25) Ministry of Crab، سری لانکا
26) Jungsik، سئول
27) Sushi Saito، توکیو
28) Il Ristorante – Luca Fantin، توکیو
29) Les Amis، سنگاپور
30) Fu He Hui، شانگهای
31) Paste، بانکوک
32) Neighborhood، هنگ کنگ
33) Eat Me، بانکوک
34) Hajime، اوساکا
35) Jade Dragon، ماکائو
36) Corner Hourse، سنگاپور
37) Bo.lan، بانکوک
38) Quintessence، توکیو
39) Issava Simamese Club، بانکوک
40) Belon، هنگ کنگ
41) Ronin، هنگ کنگ
42) TocToc، سئول (با مدیریت جدید)
43) The Dining Room at the House on Sathorn، بانکوک
44) Jaan، سنگاپور
45) Nihonbashi، سری لانکا
46) Caprice، هنگ کنگ
47) Shoun Ryugin، تایپه (با مدیریت جدید)
48) a Maison de La Nature Goh، ژاپن
49) Wasabi BBy Morimoto، بمبئی، هند
50) Whitegrass، سنگاپور
برای دیدن لیست کامل برندگان، به وبسایت رسمی 50 رستوران برتر آسیا مراجعه کنید.

رستوران برتر آسیا در سال 2018

50 تا از رستوران برتر آسیا

برترین رستوران های آسیا در سال 2018

گرانقیمت ترین رستوران برتر آسیا در سال 2018

رستوران خوب آسیا

رستوران های خوب در آسیا

فضای رستوران های آسیایی

خوشمزه ترین غذاهای آسیایی

غذاهای خوب آسیایی

رستوران خوب در قاره آسیا